Borba protiv korupcije – proširenje unije – Projekat Erasmus+

Obavještavamo Vas da Naučno-istraživačko udruženje za umjetnost, kulturno-obrazovne programe i tehnologiju “EPEKA MNE” u saradnji sa JU Dom učenika i studenata Berane ima za cilj implementaciju Erasmus + projekta pod nazivom “Fighting corruption-Expanding the Union” koji će se održati u periodu od 29.06.2021 do 07.07.2021.

Učesnici ovog međunarodnog projekta dolaze iz sljedećih zemalja: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Rumunija, Španija, Belgija kao i Crna Gora. Ovaj projekat, osim toga što je edukativnog karaktera, predstavlja javno dobro, kako za Crnu Goru, tako i za grad Berane. Studenti iz Evrope kroz boravak u Beranama, imaće priliku da se upoznaju sa domaćom kulturom, običajima i tradicijom.

Veliki događaj koji će biti od značaja za sve – Fudbalski turnir protiv korupcije!

Spremamo nagradni fudbalski turnir protiv korupcije! Ovim putem Vas pozivamo da dođete i učestvujete u planiranoj aktivnosti. Turnir će biti održan na Malom stadionu Berane, 04. 07. 2021 u 17.00, a nagradni fond je sljedeći – prvo mjesto 200 eura, drugo mjesto 100 eura i treće mjesto 50. Prijave 10 EUR / tim.  Prijave primamo na e mail adresi office@epeka.me ili osobno u Gvožđara Dina S, Ulica Radomira Mitrovića 10, Berane, od 8. do 19. sati svaki dan. Kontakt: 068 474 315

Nadamo se Vašem odazivu i dolasku, da se zajedno borimo protiv korupcije, da zajedno gradimo veze sa partnerskim zemljama i promovišemo kulturu kako našeg grada tako i cijele zemlje.

Projekat finansira program Erasmus+.

Srdačan pozdrav!

NVO EPEKA MNE