Poziv za obuku iz Digitalnog marketinga: Folinjo, Italija

NVO EPEKA MONTENEGRO zajedno sa svojim partnerima, u okviru odobrenog Erasmus+ projekta „Sharing Design Your Job“, realizuje obuku iz Digitalnog marketing koja će se održati od 13. do 24. maja 2023. godine u Folinju, Italija. Zato, otvaramo poziv za sve zainteresovane mlade ljude koji žele da iskorače iz svoje zone komfora i u međunarodnom okruženju nauče nešto novo iz oblasti ICT inudstrije.

Koga tražimo?

Ukoliko si:

🔹 mlada osoba uzrasta od 18 do 30 godina sa prebivalištem u Crnoj Gori;
🔹 i želiš da se oprobaš na polju marketinga korsiteći digitalne metode;
🔹 želiš da učiš u grupi i od stručnjaka;
🔹 željna/an si da učiš van zone komfora, da se zabaviš, da budeš inspirisan/a i da upoznaš svoje vršnjakinje/e iz drugih evropskih zemalja…
🔹i želiš da istražiš “Design thinking” metodologiju…

Onda te ohrabrujemo da se prijaviš na ovu obuku što prije! Radićemo u manjim grupama na praktičnim zadacima, uz podršku i mentorstvo iskusnih trenera i njihovu podršku 2 mjeseca nakon obuke.

U okviru treninga planirane su i studijske posjete IT kompanijama, kao i ekskurzije i mnoge aktivnosti zabavnog karaktera. Troškovi puta, smještaja i ishrane su u potpunosti pokriveni od strane organizatora za sve učesnike/ce koji u cjelosti završe obuku.

Nakon obuke, učesnici/e će uz našu podršku i podršku mentora raditi na multiplikatorskim radionicama u svojoj lokalnoj zajednici: samostalno ili u paru, uz fleksibilne termine i unaprijed pripremljenu agendu. Cilj multiplikatorskih radionica je da stečeno znanje podijelite sa većom publikom, ali i da paralelno produbite vještine podučavajući druge.

Za više informacija nam slobodno pišite na office@epeka.me

Prijavu možete izvršiti putem ispunjavanja aplikacione forme: https://forms.gle/dXAaivmwMpyAJQQM9

Rok za prijavu: 11. aprila u ponoć!