POZIV ZA UČEŠĆE U OBUCI IZ UX DIZAJNA, SARAJEVO, BIH

Naučno-istraživačko udruženje za umjetnost, kulturno-obrazovne programe i tehnologiju – EPEKA, zajedno sa sa svojim partnerima, u okviru odobrenog Erasmus+ projekta „Sharing Design Your Job“, realizuje obuku iz UX dizajna koja će se održati od 5. do 13. marta 2023. godine u Sarajevu, BiH. Zato, otvaramo poziv za sve zainteresovane mlade ljude koji žele da iskorače iz svoje zone komfora i u međunarodnom okruženju nauče nešto novo iz oblasti ICT inudstrije.

Koga zaista tražimo?

Ukoliko si:

– mlada osoba uzrasta od 18 do 30 godina sa prebivalištem u Crnoj Gori;

– želiš da se oprobaš u IT industriji;

– želiš da učiš u grupi i od stručnjaka;

– željna/an si da učiš van zone komfora, da se zabaviš, da budeš inspirisan/a i da upoznaš svoje vršnjakinje/e iz drugih evropskih zemalja…

Onda te ohrabrujemo da se prijaviš na ovu obuku što prije! Radićemo u manjim grupama na praktičnim zadacima, uz podršku i mentorstvo iskusnih trenera, kao i njihovu podršku 2 mjeseca nakon obuke. U okviru treninga, planirane su i studijske posjete IT kompanijama, kao i ekskurzije i mnoge aktivnosti zabavnog karaktera.

Troškovi puta, smještaja i ishrane su u potpunosti pokriveni od strane organizatora, za sve učesnike/ce koji u cjelosti završe obuku.

Za više informacija, slobodno nam pišite na office@epeka.me ili direktno putem instagrama 😊

Prijavu možete pronaći ovdje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGhZ1K4jfkFQv6UooV-1vosU3cCrOi8aXkWYISYWZHdZ38bg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Rok za prijave: 25. februar 2023. godine.

Čekamo vas!

#epeka_montenegro #erasmusplus #sharingdesignyourjob

SHARING DESIGN YOUR JOB — UX Design | Application form